hyra liten festlokal stockholm billigt

tillbaka nycklarna som då du fick dem, (bygdegården skall vara städad och iordningställd och disken ska vara ren). Vår festlokal rymmer 50-450 personer (50-300 sittande vilket gör den idealisk för olika sorters tillställningar, alltifrån stora företagsfesten till släktkalas. Av oss får du inte bara hyra en festlokal till en billig penning, vi står även till tjänst med idéer och förslag som gör din fest till en fest för livet. Hos oss får du bestämma själv. Ett mer eller mindre komplett kök med kyl och diskmaskin för kaffekokning och lättare matlagning.hyra liten festlokal stockholm billigt

På det 300 kvadratmeter stora dansgolvet med permanent scen är alla evenemang möjliga. Att hitta rätt festlokal i, stockholm kan vara svårt speciellt om du har många specifika önskemål.

Vi tycker nämligen att en festvåning ska kunna erbjuda något extra. Valvet, kolskjulet, magasin 9, konserthuset, eric Ericssonhallen, scenkonstmuseet. Mysig källarlokal med gerald R lund böcker bra ytor för mottagning, middag, mingel och dans samt flexibla möjligheter vad gäller egen mat och dryck., oM lokalen, tA fram offert, sannolikt ledigt. Festlokalen som blir som du vill ha den Är du ute efter en bra festlokal men de festfixare du varit i kontakt med på tok för dyra? Då ni hyr en bygdegård som er festlokal är det vanligaste att ni får nyckeln till lokalen så ni kan dekorerar, duka upp och färdigställa festlokalen inför festen. När ni hyr en bygdegård ansvarar ni för all inredning och utrustning.