göteborgs södra skärgård restaurang

i smakfull miljö. Intill färjeläget på Donsö står de röda fiskebodarna på rad. Restaurang med trevllig uteplats, med full meny, pizza, kebab, öl, Bar och Pub vid Styrsö Brattens brygga. Skärgårdens café och restaurang ligger nära kajen på öns östra sida.

Välkommen till ett genuint pensionat med närhet till hav och natur.
Ät, bo eller konferera.
15 minuter med skärgårdsbåt från Saltholmen, Göteborg.
Restaurang och Café, på Styrsö 19 maj, 2010 Serviceutbudet vad gäller mat och dryck på Styrsö är fördelat (9 159) Resor och Transporter i Skärgården 22 maj, 2010 Västtrafiks Mobila Resplanerare För alla personresor i Skärgården, Västtrafik har.
Prisbelönt kravmärkt restaurang i genuin skärgårdsmiljö.

På sommarloven rökte och sålde han fisk till turister och vrångöbor. Kräftorna landas varje eftermiddag och kokas direkt i eget kokeri. September 2010 startade vi Fiskeboa-Donsö. Café Båtbacken, Styrsö Tången, båtebackens Café och Catering, glatt rödmålat och med trevlig uteservering, är det här ursprungligen. Kaffe kaka -Glass -Öl, vin, läsk, Är ni ett större sällskap kan ni beställa så ni får vår Skaldjurslåda med räkor, kräftor sås och bröd, att ta med, eller äta på plats. Café Öbergska, styrsö Bratten 430 84 styrsÖ, telefon Öbergska krogen blev efter hand beryktat som smugglarnäste och man kan idag inte låta bli att titta efter lönnluckor och fundera på vilka skrönor som berättats här mellan skål och vägg. Går bra att beställa från vagnen på Donsö övrig tid på året. Beställningar, för att vara säker på att få det du vill ha, beställ gärna i förväg.

Väl framme på hamnområdet ligger Fiskeboa längst ut till höger på nya hamnplan. Fredag morgon hämtas de färska räkorna direkt ifrån båten. Vi har såser som passar till både kött, fisk och skaldjur: Hetsås(mango/honung Romsås, Aioli, Remouladsås, Hovmästarsås och Örtsås. Färskfisk, sortimentet i fiskdisken varierar beroende på väder och säsong. Därifrån har du en trevlig promenad på 800 m rakt över ön och genom byn. Restaurang med trevllig uteplats, med full meny, pizza, kebab, öl, Bar och Pub vid Styrsö Brattens brygga.