tandblekning helsingborg

hjälper du andra i Helsingborg att få samma goda tandvård! Barn och unga går till tandläkaren gratis i Helsingborg. Behöver du vård så nära som möjligt kan du söka på en adress eller på kartan. Här kan du söka bland tandläkare i Helsingborg och hitta den bästa kliniken nära dig!

Vi hjälper dig komma tillrätta med infektioner och inflammationer, tandköttsproblem, blottade tandhalsar, tandsprickor och tandsten. Om du har möjlighet att resa en bit för att få en tandläkartid snarast kan du ta del av hela listan av sista minuten-tider.

Vi utför också estetisk tandvård och tandblekning om du har önskemål om det. Folktandvården tar hand om en majoritet av barn och omkring hälften av vuxna i region Skåne inklusive Helsingborg. Vi vill alltid göra det yttersta för att hjälpa dig. I Helsingborg finns tandläkare både inom den statliga Folktandvården och privata mottagningar. I Sverige är tandvård gratis för barn och unga gram till och med det år de fyller. Ta hand om dina tänder, de bidrar till hela din allmänhälsa, för ett långt och friskt liv. Eventuella hål bör vara lagade och befintliga fyllningar kan behöva anpassas i färgen före eller efter blekningen, eftersom tandblekningsgel inte rår på fyllningarna. Du får även hjälp av detta allmänna hyra liten grävmaskin lund tandvårdsbidraget, från 23 års ålder och resten av livet, för att hjälpa att bekosta regelbunden tandvård. Bidraget ligger på 300 till 600 kr per år beroende på din ålder. Du har rätt att själv välja vem du söker dig till för tandvård.

Är du i behov av en tandläkare i Helsingborg kan Tandlä hjälpa dig hitta och boka en tandläkare nära dig. Vi utför sedan många år tillbaks implantatbehandlingar där all behandling sker på vår klinik. De produkter som finns i vårt test är testade och uppfyller alla gällande EU-krav, så att de är säkra att använda hemma.