när mitt stockholm är grönt ackord

tyst och jag tiger nyss kysst. Vi känner en doft av viol. CPå Västerbron i den himmelska ron. Dm7 G7 Csakta vi går genom stan. Em Em7Här bor en miljon, a7 A7 B7säg hör de den ton som Stockholm nu spelar för dem.

Monica zetterlund Sakta vi gå genom stan Lyrics Genius Lyrics Växtuthyrning av företagsväxter Stockholm i mitt hjärta - Wikipedia

när mitt stockholm är grönt ackord

Men Stockholm det är ju vårt hem. Jag lägger på och springer ut, utan att låsa Am Em Am C jag står på Götgatan det verkar alltid blåsa här Dm vid Skatteskrapan känns det som Em om hela himlen håller på att falla ner. Dm Em Dm7 G7En doft av hö från nån ljuv skärgårdsö. CVart vi än går vet jag Stockholm är vår. Dm7 G7 Chemligt går träden i blom. Efter lång tid av sökande har jag inte hittat någon färdig tab, så jag fick skriva och hitta på lite själv. När trastarna vakna i stan, klockan är två hela himlen är blå. CDen är så kort och den glider tyst bort. Em Em7 A7Och glada vi hör en jublande kör. Dm Em Dm7 G7En kyss sen börja vandra igen.

när mitt stockholm är grönt ackord