mopedkort helsingborg

man är 14 år och 9 månader gammal, men det skriftliga provet hos Vägverket får inte skrivas förrän man fyllt. En skola för förarutbildningar till AM-körkort och fordonsförare av moped, mopedbil, traktor och arbetsfordon klass. Gått en utbildning hos en behörig utbildare.

Bildeve helsingborg reservdelar, BVC capio helsingborg, Hemvärnet helsingborg lokal,

Ängelholm, Höganäs, Åstorp eller Landskrona med omnejd. Boka din körkortsutbildning här! Du kan alltid begära att personuppgifter som används för marknadsföringsändamål gallras eller att sådana aktiviteter upphör. Vi övningskör inte mitt i centrum, vi kör med undervisning, inte stresstest! Körkort för moped klass 1, AM 4495. Vi sysslar bara med mopedutbildning och fokuserar hundra procent på det! Mårtenssons Trafikskola AB behandlar personuppgifter om sina kunder så som namn, personnummer, adress, e-postadress och bilder för fullgörande av utbildningen och för att skicka information till kund för informations- och marknadsföringsändamål.mopedkort helsingborg

Vi utbildar även till förarbevis för mopedklass II Vi har en mlinriktad utbildning fr dig som fyllt 14 r och 9 mnader. Utbildningen sker huvudsakligen p lrdagar och sndagar. Eftersom det i Helsingborg men framförallt i Skåne finns många möjligheter att få hjälp med mopedkörkortet kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp trafikskolorna på nätet beträffande pris och när de erbjuder teoriutbildning och praktiskt körutbildning för mopeder. Vi har information om kurser och priser för alla trafikskolor.

Gitarrlektioner barn helsingborg
Helsingborgs if spelschema
Strategisk kommunikation helsingborg master
Italienska matmarknaden helsingborg